top of page

Allmänna villkor

Allmänna villkor, för Maria Willers hundkraft med org. nr. 969734-2344.


Priser, betalning & ångerrätt: ​Priset varierar mellan olika kurser och du hittar aktuellt pris under respektive kursbeskrivning. Alla priser anges inklusive moms.

I samband med anmälan till kurs skickas en bekräftelse till den e-post adress som angavs i kursanmälan. Betalnings görs direkt i samband med anmälan via betalsystemet Stripe. (Alternativt via swish eller till bg: 236-8157).

Kallelsen innehåller det du behöver veta inför kursen. Är det något som krånglar, eller om du har frågor och funderingar, tveka inte att maila mig till: hej@mariawillers.se

Anmälan är bindande men om avbokning på grund av sjukdom (som kan styrkas med läkar- eller veterinärintyg) eller motsvarande sker minst en vecka före kursstart så återfås avgiften minus 20% av kursavgiften i administrativ avgift.

Vid distansförsäljning följer vi svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal som innebär att du som privatkonsument har full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Detta gäller från den dag du har mottagit produkten. Köper du en tjänst (t.ex. kurs eller privatträning) gäller det från den dag du beställde tjänsten, dvs. gjorde din kursanmälan. Ångerrätten anses förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. kurs). Här hittar du mer information och villkor: Maria Willers hundkraft, Ångerrätt och reklamationer.

Övriga villkor: ​Enligt lagen om tillsyn över hundar och katter (lag 2007:1150) har en hundägare alltid strikt ansvar för sin hund och det gäller självklart även när ni är på kurs och vid privatlektioner.

Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendationer. Valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord. Rådgör med din veterinär om du är osäker.

Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund. Om hunden insjuknar innan kursstart återfås kursavgiften (minus 20% i administrativ avgift) mot uppvisande av veterinärintyg eller annat som stärker att hunden är sjuk.

Löptikar är välkomna, utom under de mest intensiva löpdagarna. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund.

Force Majeure: Vid händelser utanför vår kontroll som hindrar oss från att hålla avtal/utfästelser befrias Maria Willers hundkraft från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

bottom of page